SOBRE MI


Originari de Santa Coloma de Farners (1983), sóc graduat en Comunicació Audiovisual i Multimèdia per l’Escola Universitària ERAM de Girona i especialitzat en Fotografia per la Universitat de Lincoln (Regne Unit).

Des de ja fa anys, compagino la meva feina de fotògraf freelance amb la de docent. Una i altra feina mantenen una relació simbiòtica: la meva experiència com a fotògraf em permet transmetre coneixements i passions a qui també vol gaudir-ne i, al mateix temps, convertir-me en un professor que aprèn constantment de tot el que li aporten els seus alumnes.

Amb el temps, m’he consolidat tant en la imatge per a màrqueting, la fotografia comercial i de producte, com en la fotografia social. A més, recentment he començat a treballar en nous projectes centrats en les meves passions: el paisatge, la natura i el viatge, la combinació perfecta on abocar la meva mirada sobre el territori.

En el camp de la docència, imparteixo cursos d’iniciació a la fotografia i perfeccionament des de l’Escola Universitària ERAM (centre adscrit a la Universitat de Girona). Per altra banda, també ofereixo formació personalitzada a empreses, centres de formació, grups i particulars.

Entenc la fotografia com una forma de documentar realitats. Realitats irrepetibles. Realitats efímeres. Realitats, al cap i a la fi, subjectives i que prenen forma a través d’una mirada.

Treballo, doncs, aplicant una mirada pròpia sobre la realitat que m’envolta, capturant situacions úniques, sensacions latents i atmosferes viscudes.

PER A MÉS INFORMACIÓ:

CONTACTE